Airbag / startblokkering

Diagnose voor storingen in de auto

Storingen vinden en oplossen

Elektronica is in de loop der jaren een steeds belangrijker onderdeel van de auto geworden. Boordcomputers, inspuitsystemen en vele honderden elektrische componenten maken de moderne auto tot een complex geheel. Door al deze systemen zijn de moderne auto’s sneller, comfortabeler, slimmer en zuiniger geworden. Het nadeel is dat al deze elektronische snufjes de moderne auto veel storing gevoeliger hebben gemaakt. EAD autoservice heeft zich gespecialiseerd in het oplossen van deze storingen. Met behulp van gerichte diagnose, uitgebreide elektrische schema’s en gegevens over meetwaarden zijn wij in staat storingen op te lossen waarvoor anderen u naar een merk dealer zouden verwijzen!

Storingsgevoelige auto’s

Dankzij deze elektronische systemen zijn moderne auto’s sneller, comfortabeler, slimmer en zuiniger. Het nadeel is dat de moderne auto door al deze elektronische snufjes veel gevoeliger voor storing is.

Gerichte diagnose voor storingen

EAD autodiagnose is specialist in het oplossen van deze storingen. Met behulp van gerichte diagnose, uitgebreide elektrische schema’s en gegevens over meetwaarden zijn wij in staat storingen op te lossen waarvoor anderen u naar een merk dealer zouden verwijzen.

Storing verhelpen

Heeft u een voertuig met een storing die onoplosbaar lijkt? Zijn er al verschillende pogingen om deze storing te verhelpen? Neem dan contact met ons op. EAD Autoservice verzamelt alle voertuiginformatie en luistert goed naar uw ervaring met deze storing. Na een door ons gestelde diagnose ontvangt u een reparatieadvies, waarmee u gegarandeerd de storing verhelpt. In de meeste gevallen – een kabelbreuk, losse stekkerverbindingen, luchtlekkages, foutieve programmeringen of defecten in regeleenheden, sensoren of actuatoren – kunnen wij de storing meteen verhelpen.


Elektronische storing

EAD diagnosticeert storingen aan motorvoertuigen en is in staat om complexe storingen op een effectieve en systematische wijze te doorgronden. Het resultaat van onze diagnose is een eenduidige vaststelling van de oorzaak van een storing ongeacht of dit een motormanagement-, airbag-, abs-, comfortelektronica- of netwerkstoring is. Wij leveren deze dienst aan garagebedrijven, schadeherstellers, verzekeraars en particulieren.

No cure no pay

Op onze diagnoses is altijd een “no cure no pay”-regeling van toepassing. Dit betekent dat wij geen kosten in rekening brengen als de oorzaak van de storing niet eenduidig vastgesteld kan worden.

EAD Autodiagnose

  • Diagnose alle merken
  • Diagnose voor alle elektronische storingen
  • Diverse testapparatuur op dealerlevel en online programmeren / coderen
  • Verzamelen van voertuiginformatie
  • Eigen digitale, autotechnische bibliotheek
  • Onderzoek van de storing en het oplossen van het probleem; daarbij wij voeren de benodigde reparaties zoveel mogelijk zelf uit
  • Eindcontrole en rapportage aan de opdrachtgever
  • Voor particulieren én bedrijven

Welk bedrag wilt u lenen?

Bereken vrijblijvend het maandtermijn